Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Bölgesinde teknik, bilimsel ve dil alanlarında kaliteli eğitim veren, veli ve öğrencilerce güvenle tercih edilen milli ve insani değerleri kazanmış, üretken bireyleri yaşama ve yüksek öğrenime hazırlayan seçkin bir eğitim ve öğretim kurumu olmak.

Misyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 08.20-11.45 12.50-15.20
Isınma: KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hcykurtulusiho.meb.k12.tr

Adres - İSHAKPAŞA MAH. ŞERAFETTİN ERYILMAZ CAD. HUSEYIN CELAL YARDIMCI KURTULUS ORTAOKULU BLOK NO 145 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - İshakpaşa mah.1 Nolu Iğdır Cad. no. 16 Doğubayazıt/AĞRI